Trefelling for nybegynnere

Så jeg har felt mitt aller første tre. Delvis med motorsag. Delvis med rå muskelkraft (les: kroppsvekt .. ). “Strong independent woman who don’t need no man. ..except when I need to borrow power tools.. 

På småbruket har vi verdens største platting (føles det ut som), men utsikten er en skråning der det har vokst vilt de siste fem åra. Det ble nemlig litt mange små barn på en gang her, som ble prioritert før rydding av skråningen. Tipper de er godt fornøyd med det.

Uansett, nå var tiden for å rydde opp trær og kratt som har dukket opp. Mannen har nok av prosjekter som skal ferdigstilles i sommer, så imens han hentet barna, tok jeg fatt på motorsaga og satte i gang.

Med Stihl og rå makt gikk treet ned

Resultatet ble vel så som så. Blir nok bedre når kvist og kvast blir fjernet. Men tenkte de kunne ligge en ukes tid så geitene kan spise av bark og knopper.

Det gikk helt supert i begynnelsen. Så gikk jeg tom for bensin.. Hvilket jeg ikke skjønte ? Det var nemlig en sånn gjennomsiktig ting på siden som jeg trodde viste bensinnivå. Det gjorde tingen tydeligvis ikke. 

Siden jeg bestemte meg for å forevige trefellingen på film, så ble det 2 minutter trefelling og 7 minutter at jeg står å drar i snoren, banner og ikke skjønner bæret av hvorfor den ikke starter. Ser temmelig dust ut.

Så har du 9 minutter å slå ihjel, har du uredigert film her. Enjoy!