Den spede begynnelse

Året 2020 bød på mange utfordringer og får jeg servert sitroner, da lager jeg lemonade. Sånn er det når optimismen er grunnleggende.

Aller første forsøk på film og det hele. Have mercy <3

Videre ser det ut til at utfordringene skal bevege seg inn i 2021. Så da er det bare å begynne å drikke. Lemonade altså.

Så nå skal jeg anlegge noe jeg anser som verdens største kjøkkenhage. Jeg synes ihvertfall det. «Plenen» utenfor er på drøye syv mål, men jeg skal klare meg med tre av dem. Vil jo ikke fremstå som grådig (…) Men er litt usikker på om jeg tør å banke på med tre mål med en gang. Kanskje jeg starter med ett mål i år .. ?

Ellers er jeg litt usikker på hva jeg skal dyrke også. Ser det er mye kål og bønner i de andre markeds- og andelshagene der ute. Det er i grunn ganske begrenset hvor mye kål og grønnsaker jeg får presset denne gjengen jeg bor med, til å spise. Men helt klart verdt et forsøk!

Om noen skulle få lest denne aller første posten, så er det bare å komme med forslag til litt mer spennende ting å dyrke 1 time nord for Oslo, med nydelig utsikt til soloppgangen over Mjøsa.

Såmmå å je æ hen i væla, bære je ser Mjøsa .. må du skjønne 😀