Observasjon i barnehage av BUP

Det er litt skummelt og ganske lettende at Englebarn1 skal observeres av BUP i dag. Senere denne uka skal vi foreldre inn på samtale igjen. Allerede før utgangen av september skal vi ha oppsummering. Det går unna, bare det først kommer i gang

Vi har hatt en super helg her hjemme med hengekøyetur i skogen på lørdagen og tur med Lommedalsbanen på søndagen. Helten var å ordnet på gården, siden den skal vises i all sin prakt neste helg. Heldigvis var det noen venner av meg, som har bodd her i 10 år som viste meg en fin plass for hengekøyene.

Utfordringen er å gi Englebarn1 akkurat nok stimuli til å ha det optimalt. Men ikke mer enn at han fortsatt orker å henge med. Men det var skikkelig nedsmelting av hjernen da vi kom hjem. Heldigvis var Helten hjemme, sånn at jeg kunne være ute med Englebarn2 og leke med nabojenta. Det er godt å kunne få delt de litt. Det er ganske krevende for de resterende englebarna, når sirkuset settes i gnag for fullt.

Men, altså .. nå skal jeg vaksinere hunden. For Helten, Englebarn3 og jeg skal til København noen dager. Hvilket er første gang Helten og jeg gjør noe sammen siden vi ble foreldre. Hu hei, hvor det går unna. Men viktig å huske litt på hverandre oppi det hele.