En fotograf til enhver anledning

Jeg var så heldig at jeg hadde flotteste Fødselsfotograf Eva Rose på kamera og kjæresten hennes, Ole Jacob, til å filme fødselen min. Og det de leverte er et kjært minne og en enestående følelse å få oppleve igjen og igjen. Og nå kom de for å ta bilder i anledning Englebarn3 sitt 6 måneders jubileum.

Bare det at vi skulle holde familien utenfor rutine er krevende nok i seg selv. Så det endte opp med ganske svette foreldre. Og Englebarn1 skulle på død og liv ha med den enormt store dumperen på bildet. Englebarn2 nektet å slippe smokken. Så det blir spennende å se hva det blir for et produkt.

Men det er nettopp det som er poenget mitt. For det første, ville det vært tilnærmet umuligfor meg å få alle på samme bilde. Med eller uten dumper. For det andre, jeg hadde nok ikke giddi å brukt en halv kalori på å finne riktig lys på rett sted. Og for det tredje, bildet her viser vel egentlig hvorfor man betaler noen for å ta bilder. Jeg tenker at panteflasker og brettehaugen ikke trenger å være med.

Og så blir det en del bilder når alle tre barna har nyfødt-, 6 måneders- og 1 årsbilder. Men nå har vi bestemt oss for at vi tar bilder hos fotograf vært 1,5 år etter Englebarn3 sine 1 årsbilder. Som sammenfaller med skolestart til Englebarn1. Litt flaks må man ha.

Ja, og så har Helten og jeg vært sammen i 6 år i dag. Det er kos og feires med en tur til København til helga. Håper vi også kan feire salg av gården, som har visning samtidig.