Fra fødsel til bikinifitness på et år

Det gjør hun jeg var i barselgruppe med på førstemann. Det er riktignok litt mer enn ett år. Men det betyr ikke at det ikke er super motivasjon! Særlig for meg som har hatt tre fødsler på tre år og ikke har gått ned alt mellom hver gutt.

Så nå er det altså 15kg for mye SuperAina i verden. Godt for alle som gleder seg over min eksistens. Litt mindre godt for eieren, som administrerer sirkuset.

Det er nettopp her ei venninne fortalte om Flexikost. Og etter litt undersøkelser og et webinar med selskapet, så har jeg jommen meg hengt meg på. Det koster ikke all verden (ca 5 1,5l med brus i måneden) og har ikke bindingstid. Nå drikker jeg ikke brus. Men hadde jeg gjort det, hadde jeg brukt brusbudsjettet på å betale for Flexikost ?

Vel, maten ser superdigg ut. Og selv om den helt sikkert ikke kommer til å se sånn ut på min tallerken, så ser det ut som om smakene er supre.

Jeg har ganske lett for å la meg rive med på moroa, så når jeg sjekket ut insta for disse, er det ganske mange flotte skrytebilder. Og skryte skal man gjøre når man er stolt av egeninnsats!

Det gjør at jeg lurer på om det er mulig å gå ned overflødig dette året og bli sterk neste år .. Trenger jo ikke å stille til bikinifitness. Men det skader ikke å se sånn ut. Og klarer jeg bare 80%, så er jeg nok ganske fornøyd med det også. Da har jeg 8 måneder på meg til sistemann er 1 år.

… to be continued …