Ut med bilen – inn med sykkel

Da har vi bestemt oss! Vi selger bilen og investerer i sykkel. Vi skal bli friskuser. Vi skal bli skikkelig gode forbilder for unga!

Babboe Carve Mountain. Bildet er fra nettsiden til Babboe

Litt grugleding er det allikevel rundt prosessen. Og det er bare å regne med at det blir noen klønete oppstartsturer. Men jeg kan ikke se noen god grunn for å bruke 100K i året på bil (lån, forsikring, vedlikehold, drivstoff), når en elektrisk lastesykkel koster rundt 70K. Uten å være skråsikker, så tipper jeg at sykkelservice koster vesentlig mindre enn bilservice. Samt at betalingen med kalorier, gjør jeg gladelig.

Over ser du skjønnheten av en lastesykkel vi valgte. Det sto mellom den, Riese & Müller load 75 og Butchers & Bicycles.

Butchers & Bicycles. Bildet er fra Evoelsykler som har super service!

Alle syklene hadde sine fordeler og ulemper. Butchers & Bicycles var kulest og Helten sa han følte seg tryggest i den ved høy hastighet der. Hvilket vi så på farten han holdt .. Det er litt teknikk på å sykle den, men som den MC kjøreren han er, tok det ikke lange tiden å knekke koden. Det ble ganske stille da han entret plassen etter å ha vært tilskuer på hvordan han klønet seg ut. Ikke hver dag jeg ber en stille bønn; Vær så snill, ikke drep barna mine.

Riese & Müller load 75. Bildet er fra Evoelsykler som forøvrig har verdens beste service!

Riese & Müller load 75 var overlegen i komfort, plass til unger og letthet, samt at den var fulldempet. Hvilket talte til de ødelagte nakkevirvlene til helten. Det blir nok en sånn etterhvert.

Så hvorfor vi endte opp med en Babboe Carve Mountain fra Bull Ski & Kajakk … jo, fordi fetteren min jobber der. Og så er det suveren service der også!