Hva er autisme?

Det er muligens et stykke mellom sønnen min og Rain Man .. men jeg gleder meg veldig til å starte opp med utredningen på Barnehabeliteringen ved Vestre Viken, slik at vi kan hjelpe lillemannen best mulig.

I dag var dagen poletten datt ned og jeg faktisk skjønte hva det vil innebære av opplevelser lillemann kan oppleve ved å ha autisme. Og det var helt vanvittig vondt.

Dagen startet med at lillemann våknet klokken 04:30 og jeg hentet han inn i senga for å sove en time til. Han skulle til tannlegen i dag. Den fjerde timen for samme ting. Tennene skulle på sjekk og han skulle ha en behagelig opplevelse. Applaus til tannlegen som prioriteter å bruke tid på å trygge lillemann.

Lillebror ble kjørt i barnehagen som vanlig og jeg skulle kle på lillemann. Det gikk i grunn veldig greit, helt til vi kom til kle på delen ..

Det var ikke aktuelt å ta på tøy. Overhode! Og når jeg endelig fikk på han det, så skulle yttertøyet på. Jøje meg for et leven!