Rykk tilbake til start

Det føles nesten som å spille Monopol å trekke kortet «Rykk tilbake til start». Det begynner å bli mange begynnelser og lite avslutninger, synes jeg..

Men nå har livet vært rimelig turbulent de siste par årene. Ikke som at vi har gjort mye. Men det har vært, og er, mange uavklarte saker og ting i livet som gjør at det kan være vanskelig å treffe beslutninger som stemmer overens med både hva vi ønsker å gjennomføre, samt kabable til å gjennomføre.

I fjor bestemte vi oss helt sikkert for å selge alt og kjøpe båt. Helten min er ufør og det er for mye for han å drive gården som vi ønsker. Selv med tilrettelegging, blir smertene for store. Jeg jobber 100% i en jobb jeg trives godt i, ca 45 min med bil fra der jeg bor. Samtidig så har vi snart tre barn, der eldste akkurat fylte tre år. Så det kan bli litt travelt på båt ..

Samtidig, så vil jeg ikke slå den drømmen helt i fra meg. Jeg har kjemelyst til å lære meg å seile og ta med ungene på en verdensomseiling. Men det kan jo tenkes at vi skal vente til ungene er oppe å går selv i det minste. Så kanskje jeg skal legge den idéen i inkubatorboksen minog la den modnes en stund, før jeg tar den frem igjen.

Lånt fra https://motivationping.com/quotes-new-beginnings/
Lånt fra https://motivationping.com/quotes-new-beginnings/

Daaaaa er det godt det er nytt år og nye muligheter og alt det der. Selv om jeg i utgangspunktet synes at hver dag er en fin dag for en ny start. Om det trengs.

Med 49 dager til termin og 6 dager til rettsmeklingen med / mot forsikringsselskapet, så er det mye som endeliiiig kan avsluttes, bestemmes og påbegynnes. Det gledes veldig til disse datoene!

Og da! Daaaaa skal vi bestemme oss for boplass og alt annet. Selv om det føles som om jeg rykker tilbake til start .. så kan det hende at jeg heller rykker frem til start