Planlegging

Min aller første

Da er jeg i gang! Og skal med tid og stunder pakke med meg hele familien og dra på tur. Hvor turen går? Over hele verden <3 

Men først må ett og annet på plass. Og i dette tilfellet er ett og annet 300m2 hus inn på en 40 fots båt. Og så jeg må føde litt i mellomtiden. Så det blir tidligst to/tre år til vi får dratt tenker jeg. Men jeg må kjøpe båt, lære meg å seile og selge alle de fine tingene mine. Men det er heldigvis bare ting.

Lære å blogge?

Og enda før det må jeg lære meg å blogge. Og da er jeg så glad jeg kom over Lene fra Blogge Bedre! Hun har virkelig greie på sakene sine og gir ut fantastisk materiale. Helt gratis! Snart skal hun lansere skrivekurs og der hadde jeg tenkt til å henge meg på. Her kan du melde din interesse. Lene har laget pakker som inneholder hvordan du skal finne ditt publikum, hva du skal fokusere på  helt til fargevalg på bloggen. Flott hva? Jeg synes hun fortjener litt oppmerksomhet med tanke på alt arbeidet hun har lagt ned uten å be om noe.

Selv om bloggen er tenkt til å la alle som ble igjen i Norge se hva vi driver med. Så skader det ikke om det er ok lay out og tekst. Jeg har jo lyst til at de skal skrive litt til meg der jeg går midtvinters i sandaler og nipper til en smoothie jeg laget selv av selvfrukt. Jada, aldri for tidlig å sette forventningene! Så tenker at det er en fin greie for å ikke bli helt glemt. Og så har jeg litt tid på meg å bli skikkelig god på dette her også da. Liker å gjøre ting skikkelig.

Nytt og spennende

Det er noe helt eget med å starte på noe nytt. Litt spenning og sommerfugler i magen er tilstede. Men det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til noe. Samtidig så er det noen umiddelbare utfordringer med det hele. 5 mellesker og tre dyr på en båt .. Det kan jo hende at de vil kreve ett og annet av oss voksne vi ikke visste vi hadde. Men det handler om gode forberedelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *