Huset er solgt. Før visning.

Men er jeg fornøyd .. ?Veto_kort_bryllupsgave_til_mannen
Da jeg giftet meg i fjor var min bryllupsgave til mannen 10 stk VETO kort. Noen kommenterte at det var mange kort i løpet av et år. Men neida. Det er nok tenkt i løpet av livet.

Tilbake til poenget. Da vi nå solgte huset vårt, fikk vi inn et bud på 300K over takst. Vi skulle tenke på det over natten. Jeg var vel helt tydelig på at jeg ikke var så motivert til å selge til “bare” 300K over takst. Vel, de bød 150K til, da jeg ringte og avslo budet. Jeg var fortsatt ganske hypp på å la huset gå til visning. Og da satte mannen ned foten og sa at jeg var en kronidiot om jeg takket nei.

Fullt mulig jeg er det. Men jeg er fortsatt helt sikker på at huset hadde gått til over 5 600 000,- + Nå endte vi opp med 5 550 000,- og det er ingen dårlig sum det heller. Men er jeg fornøyd .. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *