Endelig tilslag på kasjmirgeit!

Jeg hadde nesten helt gitt opp å skaffe meg kasjmirgeit. Men på side 5 i Google, gjemte det seg en gammel Finn.no annonse. Flaks!

Som forøvrig ikke er å søke opp i Finn.no … Da er jeg glad Google sparer på det meste! Nå har jeg etablert kontakt med Turid fra Kråkstad, som er i Akershus fylke. Hvilket er en nødvendighet, når det skal fraktes geit. Mattilsynet har utfyllende informasjon om dette og det finnes mange dyktige bønder som har god kunnskap om kasjmirgeit. Heldigvis for meg!

Så nå er det bare å planlegge hvor de skal stå, hva slags le de skal ha i sommer, planlegge hvor de skal være til vinteren, sette opp matstasjoner, vanningsstasjoner, bra avlsprogram på data, utstyr til å gre geitene med til våren .. tja .. det ser ut som jeg har en hel del å fikse før jeg kan ta imot en eneste geit. Da er det bare å henge i da. For nå er jeg skikkelig glad!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *