Alle disse drømmene

Det er viktig å drømme. Saken er at jeg har så vanvittig mange av dem og at jeg helst skulle utført alle i går. Og for meg er det viktig at en drøm ikke forblir en drøm. Jeg ønsker ikke å sitte der som 100 åring og tenke på alt jeg ikke gjorde.

Det er ingen hemmelighet at ønsket om å blogge har vært større enn evnen. Men nå er det i ferd med å endres.

Jeg har fullført 2 moduler av NLP Practitioner hos Metaresource og startet på et minikurs hos Thomas Moen og jeg må si jeg får valuta for penga begge steder! Så nå har jeg bestemt med for at SuperAina må hvile litt og Feiringsbudeia sette i gang. Og når gården er i drift sånn ca neste sommer, da er det bare å følge med på Øvre Sandviken Gård også.

Sees! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *